- Irk

- Job

- Konu Yazar
- Satış Serbestisi: Sunucumuzda oyuncular arası veya siteler üzerinden GB alımı ve satımı tamamen serbesttir.
- Taban Fiyat Uygulaması: Yönetim tarafından belirlenen bir "Taban Kur" politikası mevcuttur. Piyasa değerini kasten düşürmeye çalışan, belirlenen kurun altında ilan veren veya toplu satış yapan kullanıcılara karşı cezai işlem (Mute/Ban) uygulanacaktır.
- Resmi Kanallar: Alışverişlerinizde güvenliğiniz için Bursagb platformlarını kullanmanızı önemle tavsiye ederiz.
İtem Satış Politikası
- Oyuncular, sahip oldukları eşyaları (item) gerçek para karşılığında satabilirler.
- Güvenlik: İtem satışlarında yaşanabilecek dolandırıcılık vakalarının önüne geçmek için aracı kurum (Bursagb ) kullanılması önerilir.
Sorumluluk Reddi (Önemli)
- Kişisel Sorumluluk : GB ve İtem satışları tamamen kullanıcıların kendi inisiyatifindedir. Alışveriş sırasında yaşanabilecek dolandırıcılık, hatalı gönderim veya anlaşmazlıklardan Elora New World yönetimi sorumlu tutulamaz.
Yönetim Müdahalesi: Yönetim ekibi, "Eşyamı çaldılar" veya "Paramı yatırmadılar" gibi bireysel ticari anlaşmazlıklara (resmi bir kanıt/log ihlali olmadığı sürece) müdahale etmeyecektir. Ticaretinizi güvenilir yöntemlerle yapmanız kendi sorumluluğunuzdadır.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
- Oyun içi "Shout" veya "All" kanallarından fiyat baltalayıcı (piyasayı öldüren) reklamlar yapmak yasaktır.
- Karakter satışı/devri sonrası yaşanan hesap geri alma durumlarında, hesap güvenliği oyuncuya ait olduğu için destek verilmeyecektir.